Fotosmeden
Landscape photography is the supreme test of the photographer - and often the supreme disappointment.
Ibland blir det inte som man tänkt

Idag tänkte jag besöka Aspö och leta rätt på gamla försvarsanläggningar. Gjorde upp besöksplanen med att märka ut intressanta platser på Google Maps och spara dessa i en karta som går att öppna från mobilversionen av Maps. Köpte t.o.m en biladapter så jag skulle kunna slösa på mobilbatteriet på väg ut med färjan. Vädret är ju sådär, så bilkön till Aspö borde inte vara speciellt lång varför jag i lugnt mak körde ner med sisådär en kvart kvar till avgång (Aspöbor hade säkert tyckt det var otroligt naivt tänkt av mig). Vet inte om det var dimman eller något annat, men färjeläget var helt knökfullt med bilar, säkert tre färjor framöver :( !

Omplanering, kör ut till Hasslö, ska finnas en gammal syftstation där som kunde vara kul att hitta. När jag kommit till Rosenholm så är luften så fuktig att den nästan uppträder som regn, så jag ger upp. Idag får soffan sällskap :) !